Assalamualaikum.. disini saya nak share pd sape2 yg nak tambah side income.. nak tak kalau kita cuba n usahakan untuk dptkan income RM900 sehari?? Free Register. .Tiada apa2 bayaran dikenakan.. (kalau rasa program ni menipu, anda tak rugi apa2 pun.Register sbb apa?? Sebab free dan dpt income. Klik link ni klu nak cuba2 buat duit dgn tanpa kos (FREE) tak salah mencuba tp klu x cuba kita yg rugi....http://Job4Living.com/?ref=92994tqvm

Rupa-rupanya ada 3 Program Charity Komuniti - MyBCworld - CharityID - ExcellentWave


Assalamu'alaikum.

Rupa-rupanya ada 3 program Charity untuk Komuniti, berfungsi seperti bermain KUTU. Semuanya menggunakan perisian komputer.

1. MyBCworld ( tak tahu )
2. CharityID ( perisian semata-mata untuk charity -tiada ganjaran dunia )
3. ExcellentWave ( perisian syarikat )

Bagi ketiga-tiga Program Charity ini,pada pengetahuan dan penyelidikan,Program CharityID adalah suatu Program Charity Untuk Komuniti yang TERBAIK. Anda boleh siasat sendiri sebelum menceburnya. Saya tidak hendak memburukkan mana-mana program charity hanya cuba memperjelaskan, kenapa saya memilih PROGRAM CHARITYID. Anda boleh analisanya sendiri tentang Perbezaan dan Persamaan.

Saya memilih Program CharityID kerana:-

1. Untuk mencebur anda kena mengisi borang SPONSORSHIP. Kebaikannya,anda boleh streamlinekan ahli baru ke dalam RANGKAIAN anda sendiri. Jika anda seorang yang rajin mempromosikan ahli downline,maka hal sedemikian dapat membantu,membesarkan rangkaian mereka.Ini memberi manfaat kepada rangkaian anda dan jugak mereka. Maknanya,anda mempunyai kebebasan, tak perlu; whatsapp atau email kepada sesiapa yang memperkenalkan program charity;tak perlu orang lain tolong mendaftarkan untuk anda. Jadi,tidak ada orang boleh manipulasi data informasi anda.

2. Tiada orang tengah. Maknanya,anda tidak membayar apa-apa service charge kepada pemilik perisian charity atau anda didaftarkan oleh orang lain.

3. Perisian komputer charityID mempunyai segala kemudahan terutama sekali kemudahan iklan untuk dipromosikan oleh anda sendiri. Anda boleh mencari ahli baru secara mempromosikan iklan ke dalam apa saja media elektronik atau berjumpa sendiri dengan rakan-taulan anda.

4. Permulaan modal derma anda hanya RM60 dan akan dapat balik apabila anda berjaya mendapat seorang ahli baru. Kesemua program charity menghendaki anda mencari 3 ahli baru. Jadi, jika anda mendapat 3 ahli baru bermakna anda telah mendapat derma RM180 ditolak modal anda berbaki RM120. Wang RM120 itu anda gunakan untuk upgrade diri anda ke level 2 dan seterusnya. Jadi,penceburan anda ke dalam CharityID seterusnya ada PERCUMA. Maknanya,anda hanya gunakan wang derma yang anda perolehi untuk meng-upgrade-kan diri anda ke level-level seterusnya.

5. Anda akan rugi RM60 sekiranya anda tidak dapat 1 pun ahli baru TETAPI,jika anda mencebur diri ke rangkaian UPLINE anda yang AKTIF,anda akan dapat jugak ahli baru secara AUTOPLACEMENT dilakukan oleh perisian komputer itu. Jika semua downline bekerja hanya mencari 3 ahli baru maka, cepatlah rangkaian membesar dan semua ahli dalam rangkaian itu mendapat manfaat. Jadi,sebenarnya program CharityID sifar( 0 ) risiko.

Semoga anda mendapat manfaat daripada keterangan ini dan berjaya membuat keputusan sendiri. Sesungguh Allah tidak mengubah nasib kita selagi kita tidak mengubahnya sendiri.

Wassalam.
 
Klik pada address....

Duit Segera?





Memang ramai yang duk kejar. Lebih lebih lagi mereka yang malas nak usaha keras. Asyik nak cepat aje nak dapatkan duit segera dengan sesegera mungkin. Padahnya sendiri yang merana.
Yeah. Duit segera memang sengsara jika nak kejarnya. Asyiknya duk terkejar kejar tetapi hujungnya itu merana badan jadinya… Siapa yang rugi?
Kejar duit segera memang takkan habis sampai bila bila selagi ada permintaan untuk kaut duit dengan segera. Jika dah tamak haloba memang tak boley nak sekat dah… Serupa juga dengan memacam program skim cepat kaya yang berapa banyak kali yang terkena tak serik serik. Asyik duk kejar dan terus kejar duit segera tersebut..
Begitu juga dengan program kutu derma online. Dedulu berhabis duit dengan fotostat, setem dan sampai bagai untuk kutip derma antara satu sama lain saling bantu membantu untuk cepat kaya… Mana mungkin program duit segera kutu derma itu akan bertahan lama…?
Yeah. Program kutu derma yang terhangat dahulu. Dapat surat berangkai tersebut kemudian sediakan duit sekupang dua kemudian hantar kepada nama penerima dan kemudian alihkan nama dan tunggu duit atang mencurah curah. Kononnya dapat duit derma tersebut berkepuk-kepuk. Rerupanya sesia aje jadinya… Tak gitu?
Kini ada program yang lebih kurang sama sedang meningkat naik. Lebih kurang kutu derma online. Namanya dah upgrade sikit jadi Charity ID.
Apa itu Charity ID? Sudah tentunya tidak lain dan tidak bukan adalah program derma ikhlas online sebagaimana surat berangkai tersebut. Cuma bezanya offline dan online sahaja.
Sekian terima kasih…


PENJELASAN TERHADAP FITNAH


Assalamu'alaikum.

Dalam tulisan saya 2 hari yang lepas;posted didalam FB, saya ada menyatakan tentang tajuk " Rupa-rupanya ada 3 Program Charity Komuniti " Ia-itu MyBCworld,CharityID dan ExcellentWave. Sila rujuk kembali.

Pendedahan 500 tertipu pelaburan sempena Aidilfitri - Tajuk: KUTU RAYA ONLINE - Berita itu menyebut "pelaburan RM60 menjanjikan pulangan RM180. Disebut secara terang nama program itu ialah CharityID.

PENAFIAN:-

1.  Program CharityID-Websitenya diwujudkan pada 31/7/2015 dan bermula pada pertengahan Ogos 2015. Hariraya Aidilfitri jatuh pada 17/7/2015. Sangat jelas ini adalah FITNAH yang dicipta oleh manusia yang dengki.

2. Mendaftarnya adalah percuma melalui borang SPONSOR. Bukan kena whatsapp atau email kepada orang yang memperkenalkan.

3. Seterusnya,mengisi sendiri maklumat peribadi ke dalam websitenya.

4. Setelah selesai isi 100% baru aktivate. Komputer akan tunjuk nama ,telipon,bank dan nombor akaun penerima derma. Dalam masa 24 jam kita kena bayar kepadanya. Jika tidak,komputer secara otomatik akan tendang keluar nama kita. Bayaran terus ke dalam akaun penerima. Kemudian,kena isi untuk verification. Barulah di luluskan ke level 1.

5.  Pada ketika itulah,sempurna dia sebagai ahli baru CharityID dan boleh menggunakan segala kemudahan yang disediakan.


6.   CharityID benar-benar suatu program charity untuk komuniti kerana penajanya tidak mengambil satu sen pun. Maknanya,tiada service charge. Hanya peranan dua belah pihak sahaja iaitu DONATOR dengan RECEIVER derma.

Dengan penafian ini maka ketahuilah, bahawa CharityID adalah suatu program derma-menderma yang terbaik dan sangat meriah ketika ini.

Wassalam.


Bukti Pendapatan








Terbaru 5/10/2015









Testimoni Daripada CharityID







Shhh... Saya Nak Tunjukkan Satu Cara 'SIMPLE' Buat Duit 4 Angka Atau Lebih Dengan Hanya Bermodalkan RM60 Sahaja!




TERBUKA kepada seluruh rakyat MALAYSIA.
Yang umur 18 tahun kebawah sila minta kebenaran ibu bapa sebelum mendaftar.

Sudah terbukti TELUS & tiada PENIPUAN.
What you give you will get back.
Nak cara CEPAT atau LAMBAT, itu pilihan anda.

Dengan sistem AUTODOWNLINE yang adil, yang TIDAK TAHU MENAJA pun dah DAPAT hasil. Wang MASUK ke akaun RM60, RM120 & RM240 SETIAP HARI.


KLIK DAFTAR INI UNTUK TEMPAH POSISI AWAL TERIMA DERMA DARI SAYA !!


TUTORIAL CHARITY ID UNTUK TONTONAN ANDA
video


Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh 

Dan salam sejahtera

Terima Kasih

DR1M Pendaftaran Secara Online!!!

[Syarat]

+ Ada Email Yang Aktif

+ Ada No Phone Yang Aktif

+ RM60 (sahaja) Seumur Hidup

+ Ada Akaun Bank Yang Aktif

+ Aktif akaun Charity Untuk Terima Derma


LOCK POSISI ANDA SEKARANG

**orang yang malas usaha dan sering beri alasan tak kan berjaya di dunia
yang serba maju sekarang jadi saya sarankan anda buang EGO anda untuk berjaya.



APA ITU CHARITY ID DAN MATLAMAT CHARITY ID ?

CharityID adalah satu usaha komuniti untuk merevolusikan pendapatan melalui derma. Platform CharityID adalah telus kerana sumbangan derma adalah daripada ahli kepada ahli tanpa perlu penglibatan pihak admin. CharityID hanyalah menyediakan platform untuk ahli mendapatkan pendapatan melalui derma, disamping CharityID bertujuan melahirkankomuniti dermawan. CharityID akan bergerak secara automatik di masa hadapan kerana tiada penglibatan admin, dan penglibatan aktif ahli amatlah penting supaya komuniti ini akan terus berkembang. Semakin besar komuniti CharityID, semakin tinggi jumlah pendapatan yang akan diterima ahli.Matlamat CharityID adalah untuk menyediakan platform kepada masyarakat medapatkan pendapatan derma dengan lebih sistematik dan mudah. Ini boleh dilakukan dengan hanya mempromosikan akaun RefID CharityID kepada bakal-bakal penderma mereka.CharityID juga ingin melahirkan komuniti yang mendapat barakah menderma dalam menjalankan perniagaan dan urusan harian mereka.



LOCK POSISI ANDA SEGERA






















A Little About Me ^.^

My Name Azrul Hadi Bin Abu Zahrin
This is ME..Meow Meow

   I was born on 23 May 1993 . Born at Klinik Fatimah, Johor Bahru(Only me n my sister born at JB, others at Negeri Sembilan). Live at Skudai, JB. Start my 1st primary school at SK Taman Tuanku Jaafar from standard 1to 3.Then my father got promotion and moved to Johor Bahru. Before sitting in Skudai, I sat in at Taman Bakti near Hutan Banda. After moved to Johore Bahru, my 2nd primary school was at SK Temenggung Abdul Rahman 2 known as STAR 2 near SIGS and STAR 1. I got UPSR results 2A 2B 1C.
 
   My Secondary School at SMK Aminuddin Baki known as S.A.B from form 1 to 3. At S.A.B I'm very active co-curiculum. In form 1, I represent the school in athletics. Then form 2 I play softball. Form 3 I play table tennis. From form 1 to 3 I entered the fire association. In form 3 I got PMR results 3A 4B 1c. On form 3, I represent kompang team to national level.

   While in form 4 I got offer to SM Teknik Perdagangan JB known as Teknik Perd. At Teknik Perd I represent the school in bowling from form 4 to 5. I entered scout an active. I was awarded the young scouts. I got on SPM result 4A 4B 1C.  

   Then got offer from Johore Matriculation College in Accounting. Although , i come from Accounting Course but seem my destiny is writen to Business Management. I apply in UPU course Finance but then the result got Human Resource. I'm not predict that i got HR course but that the result, i must take. If i not take that course then i must seat for Diploma. I dont wanna wasted my time. Time is like a GOLD. Now i study at UITM CITY CAMPUS, degree in Business Management (Human Resource)..here is some of my classmate from secondary school until being degree student..


                                                      My fren at secondary school S.A.B    


This is my classmate at secondary school Teknik Perd
My classmate at matriculation
My fren at UITM

I have seven Family member including me. My father`s name is Abu Zahrin Bin Adam. My mother`s name is Hamidah Bte Mohd Nor. My siblings are Nur Hidayah (21) , Nur Hazwani (16) , Azrul Haziq (13) and Azrul Haiqal (12).Being 2nd child in my family.. Here my family

My Family Hew Hew